Traducere documente tipizate

tipizate
tipizate

Categoriile documentelor tipizate:

Traducere documente tipizate de identitate
-Traducere documente tipizate acte medicale
Traducere documente tipizate auto
-Traducere documente tipizate de atestare profesională
Multe dintre aceste documente se incadrează în grupul documentelor tipizate. Ele sunt formulate pe baza unui șablon la traducere.

Traducerea documentelor tipizate, cu precizie:
• Traducere documente tipizate de identitate: traducerea certificatelor de divorț; traducerea certificatelor de naștere, căsătorie şi deces; traducerea permiselor de domiciliu; traducerea permiselor auto; traducerea cazierului judiciar; traducerea cărților de identitate; traducerea pașaportului.

• Traducere documente tipizate medicale: -traducerile medicale nu au un număr mare de modele tipizate. Aici este necesară cunoașterea termenilor medicali, deoarece această traducere conține un vocabular complex.
Următoarele documente medicale pot fi traduse tipizate: traduceri pentru internarea în spital; traducerea biletelor de analize; traduceri pentru ieșirea din spital; traducerea adeverințelor medicale.
• Traducere documente tipizate auto: actul care dovedește dreptul de proprietate a vehiculului (care poate fi: contractul de vânzare a autovehiculului/ factura de achiziționare a autovehiculului); certificatul de înmatriculare sau talonul; cartea de identitate a autovehiculului.
• Traducere documente tipizate de atestare profesională: traducerile documentelor tipizateprivind situațiile școlare; diploma de absolvire şi de bacalaureat; diploma de absolvire a facultății; diploma de licență.