Dorian si Alexandra Stan lanseaza “Motive”

dorian-feat

CASA DE DISCURI HAHAHA PRODUCTION, IMPREUNA CU GLOBAL RECORDS NE PREZINTA ASTAZI O COLABORARE INEDITA, CARE ARE MARI SANSE SA AJUNGA NR. 1 LA RADIOURILE ROMANESTI.

Piesa se numeste “Motive” si este o colaborare intre artista momentului in strainatate, Alexandra Stan si Dorian.

Mesajul pe care vrea sa il transmita piesa “Motive” este acela ca “opusele se atrag”, asa ca este inutil sa cautam motive pentru care se intampla acest lucru.

“Este o piesa puternica, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca intr-un final sa descrie acceptare. Din start am vrut sa fie ceva aparte, asa cum v-am obisnuit si pana acum.
Piesa este produsa de Andrei “RURD” Mihai iar liniile melodice sunt compuse alaturi de Elena Morosanu.
Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren si a reusit sa transmita acea sensibilitate speciala de care aveam nevoie.”, explica Dorian despre noua sa melodie.

“Cand am ascultat piesa, mi-a placut din prima. A fost, pur si simplu, dragoste la prima vedere. Mi-a placut partea pe care mi s-a propus sa o cant si chiar mi-am intrat foarte bine in rol la filmari.”, spune Alexandra Stan la randul ei, extrem de incantata de aceasta colaborare.

Desigur, piesa “Motive” dispune si de un videoclip pus in scena de Ionut Trandafir, in cadrul caruia elemente precum peisajul urban, pustiu si contrastul puternic de lumina si intuneric, expun foarte bine mesajul versurilor.

Spune-ne mai jos daca te-a impresionat piesa “Motive”.