Orteza mana copii si alte produse ortopedice de la atomedicalvest.ro la preturi accesibile

Orteza mana copii
Orteza mana copii

Uneori intampinam diferite probleme de sanatate, pe care le pot avea cei mici, iar atomedicalvest.ro va ofera solutii grabindu-le vindecarea si ajutandu-i copiii nostri in procesul de recuperare cu dispozitive medicale, precum: talonete, colare cervicale, carje, orteze pentru coloana vertebrala, picioare, brațe, genunchi, glezna, umeri, maini, pantofi ortopedici si ghete ortopedice.

Ortezele pentru copii sunt acele dispozitive medicale, care permit corectarea unei afectiuni, mentinerea sau redarea nivelului functional al unui segment corporal in urma traumatismelor, accidentelor sportive, afectiunilor neurologice sau in urma unei interventii chirurgicale. Cu ajutorul ortezelor imobilizarea dupa diferite fracturi, luxatii, entorse devine mai usoara si permite urmarirea evolutiei in procesul de vindecare. Orteza mana copii poate fi o orteza pentru incheietura mainii, un suport brat sau o orteza umar-cot-incheietura mainii, toate confectionate din material textil.

Orteza pentru incheietura mainii este prevazuta cu o atela metalica palmara si o banda de fixare, si are rolul de a stabiliza si imobiliza articulatia radiocarpiana. Orteza umar-cot-incheietura mainii si suportul pentru brat nu permit abductia bratului si rotatia externa. La atomedicalvest.ro orteza mana pret este convenabil si accesibil pentru toate buzunarele si variaza intre 59 si 169 lei. Pentru ortezele destinate copiilor cautati cu incredere produsele ortopedice ale atomedicalvest.ro, care se afla in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate.