Argininina Forever pentru viata

Arginina Forever
Arginina Forever

Aminoacidul nostru incredibil fara care organismul nostru nu poate trai nici o zi, adica nici o secunda, are o serie de efecte benefice, adica la nivelul sistemului cardiovascular descreste tensiunea arteriala, ajuta activitatea cardiaca, imbunatateste circulatia, stimuleaza hormonul de crestere la nivelul sisistemului endocrin, stimuleaza libidoul , precum si potentialul la barbati, mareste sinteza proteica, intervine in metabolismul nitrogenului. La fel previne imbatrinirea accelerata. Arginina Forever contine 5mg de Larginina fiind o cantitate imens de mare, si se transforma in organismul nostru acest minunat element in oxid nitric. Contine si o serie de agenti care ne ajuta la o oboseala cronica sa devenim fresh, se poate folosi si de sportivii performanti prin inbunatatirea starii de activitate in timpul antrenamentului, prin cresterea energiei de care are nevoie organismul in timpul efectuarii exercitilor fizice.
O alta calitate nemaipomenita a acestui aminoacid este ca creste imunitatea organismului, adica stimuleaza sistemul imunologic, astfel impiedicand boliile sa ajunga in adancime, adica pastreaza sanatatea.
Care este diferenta intre L-arginina si arginina?.
Arginina se gaseste sub mai multe forme in natura, insa organismul nostru o folosete L-argininina spre dosebire de D-Arginina, deci ultimul nu este necesar organismului nostru. Copii mici la care cea mai importatanta fapt este cresterea nu pot secreta acest tip de aminoacid si astfel ei pot obtine exclusiv din exterior, iar organismul adultilor are capacitatea de a secreta doar partial cantitatea de L argininina necesara.
La sportivi deasemenea intervine in sustinerea metabolismului glucidic, pentru ca ei oricum au o alimentatie bogata in glucide, fiindca acestea furnizeaza rapid energia necesara efortului fizic.
Arginina Forever deci poate fi folosit si de sportivi performanti, dar nu numai, ci si celor care fac exercitii fizice regulate, zilnice.
Prin cresterea sensibilitatii receptorilor la insulina, si astfel reduce incarcarea nociva cu grasimi a ficatului. Actioneaza si in cazul tulburarilor metabolice, fiindca stimuleaza la nivel pancreatic productia de insulina .
Va asteptam sa savurati Arginina Forever.