Fidelico, program de fidelizare a clienților

program
program

Programul de fidelizare dr clienților constă în strângerea punctelor bonus de fidelitate, care se desfășoară pe o platformă cloud. Așadar, program de fidelizare a clienților poate fi folosit într-un mod foarte simplu în oricare moment al zilei, ne oferă o utilizare instantă, cu un interval nemărginit de funcții, care stimulează atât clienții nou-veniți, cât și pe cei fideli, ba mai mult, ajută la atragerea și dezvoltarea clientelei.

De ce ne este de folos programul de fidelizare a clienților? Merită folosit?

Răspunsul este foarte simplu: desigur că merită să-l folosim, deoarece ne oferă multe avantaje, cum ar fi: -Portabilitatea- nu este nevoie să îl avem descărcat, putem accesa de pe PC, tabletă, telefon; -Conformitatea- îl putem personaliza conform cerințelor noastre, nevoilor specifice firmei; -În contact- Poți formula și trimite mesaje SMS și Newsletter din aplicație; -Personalizarea- cardul de fidelitate poate fi conceput corespunzător stilului tău unic, realizarea design-ului acestui card de fidelitate este fără plată.
De ce să oferim încredere acestui program de fidelizare a clienților, Fidelico?

Program de fidelizare a clienților, Fidelico, este gândit afacerilor care au dorința de a-și răsplăti cumpărătorii cu puncte de fidelitate în funcție de cumpărăturile administrate de ei; volumul cumpărăturilor, numărul achizițiilor. Persoanele care dețin puncte de fidelitate pot beneficia de reduceri, vouchere și multe alte oferte impecabile.

Fidelico, programul de fidelizare a clienților îți poate oferi: -Un pachet complet- carduri de fidelitate personalizate, cititoare de carduri și aplicația de gestionare a clienților; -cu Fidelico îți păstrezi clienții pentru a fi fideli; -Păstrarea unui client existent costă de 5-7 ori mai puțin decât câștigarea unuia nou; -Flexibilitate- se poate folosi și cu un sistem de vânzare existent, dar poate fi și extins conform cerințelor; -oferă suport după instalare, pe toată durata folosirii serviciului;
Folosirea programului de fidelizare a clienților crează dificultăți?

Chiar deloc – nu creează nicio dificultate, este foarte simplu de utilizat. Fidelico este soluția perfectă nevoilor tale, indiferent dacă dorești să începi un program de fidelizare sau să îl reînnoiești pe cel existent deja. Programul de fidelizare se va putea crea fiind bazat pe acumularea punctelor de fidelitate care să funcționeze.

Program de fidelizare a clienților Fidelico nu vă va dezamăgi, încercați-l cu încredere.