Vom afla totul despre redresor

redresor
redresor

Redresorii îi putem găsi în diferite mărimi, în funcție de cantitatea alimentată în DC a curentului. Redresorii sunt recomandați în următoarele situații: pot fi soluție pentru transformarea în DC a consumatorilor sensibili și încărcarea cu compensare a acumulatorilor VRLA, Ni-Cd. Acest dispozitiv electric este utilizat pentru transformarea curentului alternativ în curent continuu.

Redresoarele pot fi utilizate în numeroase situații, dar cel mai des sunt folosite pentru alimentarea receptorilor de energie electrică, pentru transformarea în curent continuu din curentul alternativ. Mai exact, cu precizie se pot enumera: -pentru alimentarea consumatorilor DC (curent continuu) de la rețelele de AC (curent alternativ); -pentru legătura între rețele electrice îndepărtare; -pentru cuplarea rețelelor de energie electrică curent alternativ nesincron, în legătură de curent continuu la kilovolți; -pentru diverse măsurători în domeniul curentului electric; -în tehnica radio (demodularea semnalelor radio emise la distanță).

Aceste redresoare distribuie în mod egal curentul electric. Redresoarele sunt rezistente la alimentarea inversă, suprasarcină, inclusiv scurtcircuitul de durată. Redresoarele ne oferă siguranță și o viață fără griji.
Numărul de fază de intrare este 1. Tensiunea de intrare nominala Uin:3×400 Vac.

Tensiune de ieșire nominală :220 Vdc.

Acești redresor sunt des utilizați și toată clientela care deja a achiziționat un astfel de aparat este mulțumită de serviciul oferit de către acest dispozitiv. Persoanele care au pus deja în practică, recomandă cu mare încredere. Un redresor chiar ne poate îmbunătăți viața și siguranța. Nu vă va părea rău dacă achiziționați unul dintre aceste redresoare, este o investiție importantă pe termen lung.